THE DEFINITIVE GUIDE TO پمپ سانتریفیوژی

The Definitive Guide to پمپ سانتریفیوژی

The Definitive Guide to پمپ سانتریفیوژی

Blog Article

تماس با ما مشاوره رایگان و استعلام قیمت تماس با ما مشاوره رایگان و استعلام قیمت راهنمای انتخاب پمپ اسیدی 

در زمان استفاده از این نوع باید دقت داشته باشید که در صورت اسیدی بودن سیال ، فعالیتهای امنیتی مورد نیاز را انجام دهید زیرا به طور کلی هیچ دستگاهی نمیتواند به طور صد در صدی از سلامت نیروی انسانی مراقبت کند.

پارچه فیلتر پرس

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

برای قسمت آب بندی پمپ‌ها نیز از اورینگ و واشرهای ضد خوردگی برای آب‌بندی در فشار بالا استفاده می‌کنند. برای ساخت این قسمت پمپ‌ها، از تفلون استفاده شده و برای جلوگیری از برخورد بخش آب‌بندی با سیالات، معمولا آن‌ها را خارج از پمپ قرار می‌دهند که این امر موجب می‌شود دسترسی به آن برای تعویض آسان‌تر باشد.

با چرخش پروانه، مایع به داخل پمپ کشیده می‌شود و سپس تحت فشار به سمت خروجی هدایت می‌شود.  

فروشگاه درویش گفت: مهر ۷, ۱۴۰۳ در ۸:۵۹ ق.ظ سلام، لطف کنید با شماره های فروشگاه تماس بگیرید تا راهنمایی تون کنند

قسمت آب بندی در این پمپ ها بسیار مهم و حیاتی بوده به همین علت است که آن را از جنس تفلون ساخته و برای جلوگیری از تماس آب بندی با سیال در قسمت خارجی دستگاه تعبیه میشود ( تا در اثر خورندگی سیال آسیبی نبیند )، این امر باعث بالا رفتن بهره وری و سهولت تعمیر آن نیز میشود.

This Web site works by using cookies to enhance your working experience while you navigate via the website. Out of those, the cookies which can be categorized as vital are saved in your browser as They may be important for the Operating of essential functionalities of the website.

پمپ های دوزینگ در اغلب مواقع امکان تنظیم دبی به صورت مکانیکی داشته و در برخی می توان به صورت دستی تنظیمات مورد نیاز را انجام داد.

به پمپ هایی که قابلیت تزریق مواد شیمیایی مختلف را به اندازه مشخص دارا می باشند اصطلاحا مترینگ پمپ یا دوزینگ پمپ گفته میشود. این پمپ ها در گروه تجهیزات تصفیه آب و فاضلاب قرار گرفته و به عنوان مثال قابلیت تزریق کلر به استخرهای شنا را دارا می باشد.

پروانه پمپ اسیدی: کاربرد این قطعات در تعیین کننده مقدار جریان و فشار سیال درون دستگاه میباشد که میتواند انرژی را از موتور به سیال منتقل کند و با این کار باعث سرعت بخشیدن به عملکرد دستگاه میباشد. 

این چرخیدن باعث ایجاد مکش در ورودی پمپ می‌شود و سیال را به داخل محفظه پمپ می‌کشد. پس از ورود سیال به داخل پمپ، پروانه here سیال را به چرخش در آورده و سیال شروع به شتاب‌گیری می‌کند. این شتاب‌گیری باعث ایجاد فشار درون پمپ می‌شود و در نتیجه سیال با فشار از قسمت خروجی پمپ خارج می‌شود.

پمپ های دیافراگمی برای کاربردهایی که نیاز به کنترل دقیق و فشار بالا در جابجایی سیالات خورنده دارند مناسب هستند. از سوی دیگر، پمپ های محرک مغناطیسی، طراحی بدون آب بندی را ارائه می دهند و خطر نشتی را از بین می برند.

Report this page